Baconruller med rødvinssauce
Ingredienser:
1 Hakket rød peberfrugt
1 Finthkket løg
Smør
Magert hk. oksekød (1/2kg)
2 Æggeblommer
Salt
Peber
Paprika
Bacon (8 skriver)
1 Finthakket chalotteløg
Rødvin (3 dl.)
Oksebouillon (6 dl.)
Piskefløde (1 dl.)
Majsstivelse (1 spsk.)
Rosmarin
3-4 Gulerødder
3-4 Porrer
Blegselleri (1/2)
Sådan gør du:
- Damp peberfrugten og løg i smørret.
- Røres i kødet sammen med æg, salt, peber og paprika.
- Form til ruller og sno bacon om.
- Steg ca. 5 min på hver side. Holdes varme.
- Kog chalotteløg, bouillon og vin indtil halvdelen er tilbage.
- Kog op med piskefløde, smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand.
- Rens grønsagerne, skær dem i små tern og kog lige netop møre i letsaltet vand.
- Anret de afdryppede grønsager med baconrullerne på varme tallerkner og hæld rødvinssauce rundt om.