Menu

Baconruller med rødvinssauce

Ingredienser:

1 Hakket rød peberfrugt

1 Finthkket løg

Smør

Magert hk. oksekød (1/2kg)

2 Æggeblommer

Salt

Peber

Paprika

Bacon (8 skriver)

1 Finthakket chalotteløg

Rødvin (3 dl.)

Oksebouillon (6 dl.)

Piskefløde (1 dl.)

Majsstivelse (1 spsk.)

Rosmarin

3-4 Gulerødder

3-4 Porrer

Blegselleri (1/2)

 

Sådan gør du:

  1. Damp peberfrugten og løg i smørret.
  2. Røres i kødet sammen med æg, salt, peber og paprika.
  3. Form til ruller og sno bacon om.
  4. Steg ca. 5 min på hver side. Holdes varme.
  5. Kog chalotteløg, bouillon og vin indtil halvdelen er tilbage.
  6. Kog op med piskefløde, smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand.
  7. Rens grønsagerne, skær dem i små tern og kog lige netop møre i letsaltet vand.
  8. Anret de afdryppede grønsager med baconrullerne på varme tallerkner og hæld rødvinssauce rundt om.

Categories

Cool Opskrifter

IT and Gadgets

DIY Stuff

Styling

Biler

Business