Menu

Kartoffelsuppe med bacon

Ingredienser:

Kartofler (500 g)

Bacon i tern (150 g)

Porre (300 g)

10 dl. Grøntsagsbouillon

1 tsk. Timian, tørret

Salt

Peber

1 dl. Creme fraiche 38 %

1 dl. Piskefløde

Sådan gør du:

Skær kartofler i små firkanter. 

Skær porrer i ringe. 

Steg først bacon sprødt i en gryde. 

Der skal ikke tilsættes fedtstof. 

Tilsæt kartoffeltern og lad dem svitse med.

Tilsæt porrer.

Tilsæt vand og bouillonterning.

Tilsæt timian salt og peber Lad suppen koge til kartoflerne er møre.

Tilsæt derefter cremefraiche og fløde og lad suppen simre i ti minutter.

Tips:

Suppen er bedst vis den ikke bliver blendet, men serveres som den er, med lune flutes.

Categories

Cool Opskrifter

IT and Gadgets

DIY Stuff

Styling

Biler

Business